Εννοεις το φ30χ2mm ;;; Αληθεια ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια σωληνα ;;; Εννοειται βεβαια χωρις ραφηΟι βέργες αυτές είναι 6μετρες.
Οπως εχω γραψη και ποιο πανω θελω το σασσι να το φτιαξω με αυτη τη διασταση κουρμπαροντας τα δυο περιμετρικα κομματια του και κολλοντας το roll gage απευθειας επανω σε αυτα.Ξερω ειναι λιγο δυσκολο με τοσα λιγα λογια να καταλαβης-βετε πως ακριβως το σκεφτομαι αλλα στη πρωτη μου κατασκευη αυτο που πρωτιστως με ενδιαφερει ειναι η ασφαλεια και οχι το βαρος αν και απο αυτη την αποψη το φ30χ2mm ειναι το ιδιο με το 25χ25χ2mm και δεν εχω στη μεση και τις ραφεςΠου πάει το Φ30χ2;
Ουτε συζητηση εχεις απολυτο δικαιο το σφαλμα ειναι δικο μουΌχι όχι όχι δεν το θέλω αυτό για αυτό είπα ελπίζω να μην παρεξηγηθώ λόγο του γραπτού λόγου!
Κάθε απορία einai εύλογη απλά να μπει στο σωστό topic του forum για να είναι μετά πιο εύκολο κάποιος να παρακολουθήσει μια συζήτηση και να βγάλει ένα πόρισμα από αυτή.
ευχαριστώ και πάλι Γέρων δεν πάει αυτό μονο για σένα απλά έφερα το δικό σου παράδειγμα λόγο οικειότητας με το άτομο σου.
Μην μου στραβώσεις σε παρακαλώ....
Δες εδώ:
Haynes 3dCad
Είναι του Gibbs και ο τύπος το δίνει for free αν του στείλεις ένα pm.
Γιατί είπαμε ότι δεν θες να χρησιμοποιήσεις του βιβλίου του Gibbs ?
Τα λάθη του είναι λίγα και δημοσιευμένα στο forum του. Αν δεν έχεις το βιβλίο στο δίνω εγώ.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες